4h träning och dubbellunch

Skönt med Söndag, särskilt då man kan ta en lugn och fin morgon. Ligger och förbereder mig för för premiärtur på nya cykeln, ska ut till Hellas med några kompisar som ska visa mig runt. Spännande.

Annars tillbaka till Fredag där bilderna börjar. Jag körde under hela förmiddagen lite inspelning av diverse träningsfilmer som jag ska släppa snart på instagram… Om det nu blir bra. Började ute i Vasaparken och avslutade inne på Noccos egna gym nere i källaren på deras kontor. Hade hjälp av Helena som körde lite parövningar och sedan fick agera lite producent. När vi sedan var klara så stötta jag henne i hennes pass, där jag även hängde på. Men det roliga var, att vi började kl 08 ute i Vasaparken och var klara kl 12, så i slutändan blev det typ 4 h träning för mig. Inte konstant träning men tungt. Så var helt slut efter. Tog en lunch direkt, men efter 1,5h, blev jag tvungen att trycka en till. Så med andra ord rätt tömd på energi.

Sedan var det att packa ihop prylarna och dra ut i Skärgården, där vi sedan stanna ute till Lördag morgon. Jag och Lovisa drog ut och mötte upp Helena och John. John har blivit med båt, så var kul att se den och hänga lit tillsammans. Vi körde grill på klipporna, låg och lyssna VM och spela lite kort. En bättre sommarkväll. På lördag morgon skulle jag hinna in med båten innan 09, då den var uppbokade på en annan person. Så fick gå upp vid 06, dra igång en kaffe och sedan dra mig inåt stan. Men med en sådan lugn och magisk morgon var det rätt härligt.

Samling i Vasaparken

Där det var full fart med fotbollsmatcher när jag gled in vid 07.30 tiden. Man blir ju lite sugen när man ser det.

Från parken in till Noccos lokaler, där dom har ett litet men väldigt nice gym. Jag tycker man blev sugen att kötta när man var där ner. Mörkt och rätt rått.

Helena hjälper mig rådda lite. Jag hade även en av Noccos filmare på plats. Ska bli kul att se resultatet.

När vi var klara så körde som sagt Helena igång själv. Jag följde henne på Assault bike:n, körde lite intervaller…. Alltså vilken jäkla dödsmaskin det där är, sjukt jobbig men bra.

Fick sedan sällskap av Mr Nocco, Linus Carlen, inte så oanat att det bar bicpes på schemat där, men skalpigt tryck alltså.

Hallå där

Vi hitta en mysig liten ö att lägga oss på


Hatkärleken till engångsgrill

Glida på klipporna barfota är ju ändå rätt härligt


Kvällsbadet

Och ett extremt lugn innan läggdags


Men där det nästan var ännu lugnare på morgonen när vi vakna


Båt, skärgården och sedan en riktigt fin morgonkaffe, kan det bli bättre??

Spana in denna Cote de Boeuf som jag slängde på grillen igår. 1,3kg:s bit. Utan att överdriva, men så sjukt fin.

Brände på ytan på grillen. Sedan in i ugnen på typ 110 grader där jag körde den upp till 49 grader. Sedan låg den och vila 30min innna vi slängde på grillen och sedan tranchera upp och åt den direkt.