Söndagstur i Hellas

Fick chansen igår att testa cykeln för fösta gången. Drog ut till Hellas med några kompisar som visa runt lite slingor där ute. Så hade en riktigt roligt eftermiddag. Mina vilodagar brinner dock inne lite för tillfället känns det som, men är väl bara bra att köra lite extra. Sitter på soffan lite sliten efter en bonusrunda uppe i Liljanskogen bakom KTH nu under kvällen. Drog upp dit med Olle som jag cykla med igår också. Olle visa mig runt och grilla på nig rätt bra. Så nu sitter jag och njuter av en glass, kollar fotboll och försöker återhämta mig. Skyller att jag var på gymmet under förmiddagen och grilla lite ben även där. Dock sjukt nice med så rolig cykling så nära vasastan. Trampa upp dit på 10min och sedan kunna köra runt i skogarna upp till 5km eller vad det var.

Annars rätt skön start av Sverige idag. Kul med seger och att det är igång på allvar. Det är ju även så jäkla bra tid nu, kunna ligga och släkolla fotboll hela kvällarna, eller snarare hela tiden ha det på i bakgrunden medan man gör annat och ibland följa lite närmare.

Redo för en premiärtur. På med skydden. Jag kör både knä och armbågs, känns bättre att skydda lite mer än nödvändigt. Men det är väl typ egentligen lite töntigt med för mkt skydd, eller hur det är.

Olle och sedan ett gäng på st som trampa runt i skogarna där uppe.

Riktigt nöjd med cykeln, även om jag insett däcken är lite väl grova. Kanske måste mönstra ner lite för att få mer fart.

Just nu. Återhämtar med glass och kaffe, cyklingen satte sig lite för mig.