Pumpat ut benen

Ligger och kollar fotboll på soffan, min status… Så där, eller snarare ganska trött. Har pumpar ur benen helt senaste dagarna. Har ju haft några bra cykelpass senaste dagarna. Min polare Olle, som jag även körde Hellas med har pushat varandra två eftermiddagar på cykeln uppe i Fiskartorpet. Fiskartorpet som överraska mig, 10 min från vasastan och ändå så bra slingor. Sjukt smidigt. Den slingan är ju bara 5km men vi har tryckt på så gott vi kan, så båda ggr har jag kommit hem typ krypande upp för trappen. Lite för jag måste bära upp cykeln 5 trappor, rätt jobbigt när man redan är tom.

Är väl egentligen inte bara cyklingen. Jag har haft några fina gympass på förmiddagarna, så är ju snarare kombinationen och dubbelpassen som tar på krafterna.

Nu ska jag ta en dusch och sedan iväg till Matbaren. Är ju en av favoriterna i stan, så hoppas den levererar ikväll igen. Sedan imorgon är det ett sista tungt pass innan det nog får blir midsommarfirande och träningsledigt några dagar.


Kasta lit boll härom dagen, och körde frivändning stöt med dom, 15 st på 30 kg, 20kg, 10 kg. Inte supertungt, men lite skönt flås och pump efter.

Lite fler kast


Har hängt lite här senaste dagarna, fått lite hjälp ställa in cykel och fått allmänna tips. Försöker ju lära mig så gott jag kan. Men är i alla fall en skön mindre butik med bra service som jag kan rekommendera.