Glad Midsommar!

Hoppas ni alla haft en skön Midsommar. Jag har haft en lugnare skön helg, där jag och Lovisa bara hängt, ätit god mat och chillat. Jag mena inte ”bara”, men mer att i år blev det ingen större fest eller tillställning, rätt skönt faktiskt. Hade planer först att vara ute med båten men väderprognosen visade ju lite annat, så blev att vi hängt på deras ställe ut på Dalarö men från land. Sedan i slutändan har ju vädret ändå varit helt ok, så kanske hinner med lite båt idag istället.

Vilket fall, sjukt skön helg.

Lite nöjd med årets midsommartårta som jag och Lovisa drog ihop, snygg ju.

Detta var dock inte vårt jobb, så den fina ska jag inte ta på mig. Annars köpte jag dom mesta råvaror från höttorgshallen, lax, sill, pajer osv. Sjukt mkt bra råvaror.


Reflektioner


Midsommarafton och en viktig backgammon match nere på bryggan

Och en kanske viktigare tennisduell

Finns ju en 9hålare här på smådalarö, så igår eftermiddag efter en skön powernap så fick jag lite goldsug varpå jag gick in och boka på en tid. Sedan dörr till dörr, 9 hål senare, så var en runda typ avverkad på 1,5h. Rätt smidigt. Sedan skön dag med bägge tennis och golf;)


sedan valde vi att kolla matchen nere på bryggan. Faaaaaan va nära det var!!!

Men rätt rofyllt ställe att sitta på.


Detta är från soluppången inatt. Jag vakan av deras hund som skällde, så gick upp och kolla vad det var. Då såg jag att solen gick upp, varpå jag blev tvungen att gå ner och fota. Svårt att fånga på bild men så sjukt fint.