Spontanare på Lilla Ego

Midsommar har gjort att jag kom av mig lite med uppdatering i slutet av veckan, men här kommer en innan midsommarbilderna kommer upp. Avslutade veckans träning på Nocco gymmet, som förra veckan. Var där mer Helena och körde på lite ben och avslutade med att kräma ur det sista på Assault biken. Blev ett bra pass där jag efter verkligen kände, nu behöver jag några dagars vila. Planen var sedan att rulla ut stan relativt sent för att slippa trafiken ut mot Dalarö. När vi väl skulle sätta oss i bilen, alltså jag och Lovisa så var prio ett att hitta ett ställe att ta en snabb middag på, varpå jag kom på ideen, Lilla Ego. Kanske inte stället man ”tar en snabb middag” på, men jag inså att midsommar och tidpunkten nog kunde göra att man kunde ha tur att få plats i baren där man kan köra drop in. Så vi svängde förbi och det visade sig stämma. Bästa spontanaren ju, att få avsluta veckan där… Vet inte om jag skrev det, men var ju där för några veckor sedan, men kände jag verkligen behövde en revansch. Förra gången hade jag känt mig lite hängig under dagen, och när vi väl satte oss, så hade jag noll matlust, det händer ju aldrig. Så restaurangbesöket jag längtat så mkt efter, blev ju verkligen inte vad jag hoppats på, då jag knappt kunde äta. Vilket fall, nu var vi tillbaka och denna gång kunde jag njuta desto mer. Så veckan avslutades ju med Matbaren Onsdag, och Lilla Ego, Torsdag. Bra klass där ändå.

Tillbaka till Assault biken, det är fasen mitt nya favoritredskap, sjukt jobbig och bra. Typ som roddmaskinen men känns mer skonsam för kroppen och rygg. Vi avslutade med 20/10sec intervaller, 8st. Sjukt jobbigt. Dock när jag skrev med min kompis som tipsa mig om dom så skulle jag tydligen göra det 5-6 varv. Jag som tyckte ett varv var nog, men skyller på att det var slutet av benpasset och sista jag gjorde på veckan. Så måste komma tillbaka där. Gymmet jag tränar i vanliga fall har tyvärr ingen Assault bike, så ett tag var jag sugen på att skaffa en egen. Hem alltså, men lite väl dyrt och nästans stört att ha en sådan hemma, haha.

Noccogymmet


Man gillar ju dessa vikter

Pressar ur

Där känslan lätt blir denna efter

Lilla ego, som är en av mångas favoriter i stans, en av dom bättre restaurangerna men till bra prislapp. Jag gillar den också skarpt, avslappnat stämning, enkelt, mysigt och jäkligt gott.