Fotboll ute på Sandhamn

Tog ett bra beslut igår, riktigt vinnarbeslut. Efter träning så drog jag och Lovisa ut med båten, mot Sandhamn, där jag visste det fanns möjlighet att kolla matchen. Så anlände till Sandhamn, lagom för en glass, lite häng och sedan ta platser inför fotbollen. Och skit vilken match det blev, när blev Sverige så bra liksom. Sjukt häftigt.

Efter matchen, drog vi ut och la båten på ett lugnt ställe, la oss på klipporna och käks chips, kolla kvällens matcher och njöt av solnedgången. Sedan sov vi över och körde in under förmiddagen.

Där jag kom hem, tog en power nap och sedan drog ut på Lidingö med för en cykeltur.

Annars lite roligt. Jag skrev ju om min träning igår, som innehäll en del intervaller och jobbiga grejer. Det visade sig att det tog mer än jag trodde. Tog en lunch innan vi lämna stan, sallad och lite för lite, så när jag kom till Sandhamn var jag helt tom. Så inom loppet av en timme så åt jag, 2 kulor glass, 2 kokta korvar med bröd och rund av med en pizza. Jag var bara helt tom på energi och behövde trycka i mig… Hade gärna tagit något nyttigare, men nu handla det mer om överlevnad så tog det som fann närmst:)

Här är bilder från kvällen.