Fotbollsfeber

Visst är det fotbollsfeber, känns som man är hyfsat uppslukad i fotbolls vm och tisdagens match gör det ju inte sämre. Sjukt coolt och lite extra skönt att slå ut Schweiz, även om jag höll på dom under gruppspel, men jag vet ju hur det hade varit när man kom tillbaka till Engelberg annars. nu kan man åka tillbaka dit och upp på glaciärer i sommar med huvudet högt utan att få gliringar. Så skönt!!!

Så det är med rätt hes röst man nu väntar in Lördagens kvart. England rätt intressant, jag minns VM 06 när jag var på plats med ett gäng kompisar i Köln, där vi i två dagar festa tillsammans med tusentals svenskar men typ 30 000 Engelsmän i stan, så sjukt roliga dagar. Nästan så man fick känslan man skulle ha bokat på flyget mot Ryssland nu.

Söndags kväll, och laddar för en ny vecka.

Spänd stämning sista minuten på Godot. Där det för övrigt var sjukt bra stämning och på gränsen till fest stora delar.


Hur firar men en seger och trött röst, med en Ice Pop Carnival, sommarens glass

Självklart med hatten på också;)