Veckans bilder

Snacka om att ta semester, dryga veckan med tyst här. Jag skyller på att jag blev så syr efter förlusten i lördags och att jag varit lite upptaken med en flytt. Sedan sista veckan har varit lite tråkigare träningsmässigt. Jag låg på toppen och hade precis börjat tryscha på ordentligt, intervaller, styrka osv, sedan förra veckan blev jag lite seg i kroppen, jag tror jag hade kört lite väl hårt en periid och slarvat lite med vissa saker, typ rörlighet. Vilket slog ut i på rygg men även magen, som drog ihop sig rätt bra. Lite bakslag efter operationen i våras. Så har fått ta det lite lugnare och jobba på att bli lite skönare i kroppen igen. Blir bättre.

Annars är det rätt skön semesterkänsla. Hängt en del ute med båt, en del ute på Lovisas familjs landställe, lite inne i stan. Rätt skön period med lite semesterkänsla på det. Nu är jag tillbaka ute på Dalarö där vi hänger några dagar. Så imorse var det träning på gräsmattan som gällde, igår lite lätt styrka nere på bryggan med det jag kom över, typ en gasoltub.

Här är ett helt gäng av bilder senaste veckan.

Ni vet den där peppen man hade inför matchen mot England…

Då man gick runt och trodde på en skön seger

Häng nere på bryggan, spana nästa års HH sommarkläder. Är lite roligt, förra veckan la jag order för just den kollektionen. Vinterns skidkläder som jag får i Okt skicka jag in i februari. Lite kul hur långt i förväg man beställer, blir alltid en suprise när allt kommer vad det var man beställde


Kvällstur med båten. Lovisa och jag drog ut vid 21 tiden, lagom till solnedgång, crusia ut i ytterskärgården, området kring Byttan, Biskopön. Så jäkla härlig kväll.


Rätt klurig navigering mellan alla grynor


Inne i stan, på Nordic Wellnes

Sprint intervaller på löpbandet, kommer inte ihåg namnet på det… Men där man måste driva det själv, sjukt jobbigt alltså.

Bosön, skön morgon, uppvärmning ute på gräsplan och hyfsat sugen att lira boll

Körde bara en del uppvärmning ute innan jag gick in.


Båt med två glada grabbarm, Seger och Klabbe, som för förbundets räkning hängde på mig under dagen och spela in lite intervju för På Bar Mark, videoserie.

Haha, jag ska ut på ”landet” några dagar. Packa mkt men i små väskor så det känns bättre. En med båtprylar, en med träningsprylar, kläder… osv… Ja jag vet att jag alltid reser med för mkt prylar…

Träning nere på bryggan med sällskap av Stella, som lite förvånad spana in vad jag höll på med, eller snarare tänkte, ”skit i det där, kasta min pinne istället”

Ja just det, pinne var lite roligare.

Gasolutfall… Inte så tungt men det jag hitta som vägde mer än något kilo. Funka ändå.

Tennis på ingång

Där jag och Lovisa hade en ganska spännande match, 4-6, 6-2, innan vi nöjde oss med två lagom glada spelare och ingen förlorare… Hmm rätt tråkigt ändå, måste ju egentligen ha en vinnare. Men jag räkna 10-8 så kände mig som vinanren, haha;)


Träning på gräsmattan, spriner, lite gummiband och allmänt flås


Nästa aktvitet, slipa stenskiva, en spilbit av kalksten jag vill ha som uppläggningsfat och gjorde slät och fin


Hmm rätt fint ändå.