Båt till jobbet

Jag reser ju rätt mycket eller gillar ju att flänga runt en hel del. Denna sommar har jag dock valt att stå över alla längre resor, även om det sugit en hel del i surftarmen. Men bestämde att det skulle va härligt och avkopplande att lägga stora delar av semester i Stockholm, bara träna och hänga så mkt det gick ute i skärgården med båt osv. När man summerar nu, så känns det ändå på något sätt som rätt val… Även om surfsuget fortfarande finns där.

Så sedan sist har jag spenderat två dagar inne i stan, fixat och donat lite, varit ute på Bosön hos en sjukgymnast som heter Britta och hjälpt mig mkt genom karriären, fått lite bra behandling och hjälp med magmusklerna som fortsatt strular lite. Så tar det fortsatt relativt lugnt med träningen. Ligger mer på 60% i intensitet än 120%, men tror inte det är så dumt för mig. Att få vila och inte trycka ur max, komma in till när vi drar på läger nästa vecka lite mer återhämtad kanske… Precis, nästa vecka ska jag iväg på läger och snö, för säsongens första skidåkning, till Italien och Stelvio, så ska bli spännande. Men mer om det i ett eget inlägg.

Tillbaka till Bosön, där jag och Lovisa hade en helt magisk morgon igår morse. Hade tid där ute vid 08, så lämnade Dalarö med båt 06:00, vilket visade sig vara typ 1 timme för tidigt, men det hör inte till saken. Mer att åka genom Skärgården så tidigt, helt lugnt och stilla, på väg till ”jobbet”, kändes rätt bra. Man borde pendla mer båt till jobbet ju, även om soppa pengarna nog inte går att räkna hem lika lätt;)

På väg in mot Lidingö och Bosön, här genom baggen stäket

Som låg med total spegel

Kändes som man färdades genom typ mjukglass eller likanande, eller kanske mer filmjölk.. Ni fattar kanske åt vilket håll jag vill.

Väl på Bosön så möttes vi av en brygga som var lite väl nedskiten av fiskmåsar, så pass att jag med helt nytvättad båt och polera, var rätt osugen att lägga till. Men medan jag träna så lovade Lovisa att skydda båten, vilket hon fixa galant.

Men spana här, tänkt mardröm att komma tillbaka till detta. Typ hjärtattack

Efter träning, second breakfast inne på Pom Flora

Bilderna ligger lite fel, detta är måndags kväll. Åter igen en sån där härlig kväll framför solnedågngen


Där vi sedan drog ihop lite vattenskidor i solnedgången, var inte helt stilla, men ändå lugnt och fint att köra på

Fick lite blodad tand efter helgen där vi körde, kände mig lite ringrostig då, men bättre denna gång.

Inne i stan och en leverans jag väntat på senaste två månaderna typ. Nya matstolar.

Så sjukt fina tycker jag. Spanat på dessa rätt länge nu, så kul när man slår till.

En ny TV också, där jag länge varit sugen på Samsung Frame för att skapa en tavelvägg och använda Tv:n med mina bilder som en del av väggen. Nu landa det tack vare grym hjälp ute hos Elgiganten Värmdö till en något större tv än planerat och med nya Q9 Qled. Där planen fortsatt är en fotovägg med tvn som en del av den. Ni ska få se resultatet nån gång snart. Måste bara bli sämre väder, så jag får tid till att pyssla och välja ut bilder.

Nu står den den på golvet i väntan på en bra slagborr och väggstativ.

Åter igen ett pass ute med mina härliga träningsateraljer, gummiband och bollar

Samt Gasoltuben, nu fulltankad och något kilo tyngre

Ny handbagage väska från Helly, en ny favorit och riktigt härligt.

Kanontest. Blev tvungen att dra en kort repa och känna på formen. Ska nog ta en längre tur någon dag och kväll då det blir så där spegelblankt, vore mysigt.