Sommarlovet slut

”Sommarlovet” går mot sitt slut… Kanske inte riktigt, men gör en kort paus i alla fall. Imorgon åker jag iväg på första skidlägret då landslaget samlas och mötts upp nere i Italienska, Stelvio. Känns ju rätt konstigt då det är sån sjuk sommar just nu, men ändå motiverande att komma iväg en vecka. Framför allt då jag ska få dra igång nya arbetet med Head laggen. Känns rätt konstigt när man nu väl ska iväg och man kommer på sig, ”just fan, jag har nya lagg”. Säkert så där första morgonen när man ska kliva i laggen på snön. ”Ok, vart är laggen någonstans”. Men spännande!

Så idag är det mission, hitta skidprylar, jag tror jag har koll på allt och att jag faktiskt var så smart att jag tog med allt till Sthlm från Schweiz för att kunna resa direkt. Men det får vi se, annars har jag ett litet problem.

Här är lite bilder från senaste dagarna. Det roliga är att jag just skulle skriva om träning, då jag inser att jag råkat radera träningsbilderna , så känns inte så relevant att skriva om då. Så är istället bara semesterbilder.

Bild från förra veckan men kändes passande för gårdagens båttur också. Drog ut i skärgården med Lovisas familj, syskon, föräldrar och hund.

Längst ut i skärgården, på en liten kobbe.

Tog en tur med drönaren och hitta denna seglare, vilket såg rätt härlig ut från ovan.

Där ute på ön, hitta vi ett gäng med ryska cigaretter. Känns lite roligt. Jag tänker ju att ryssar hängt, rökt och glömt kvar, alltså någon militär och attackdykarer på hemligt uppdrag;) Eller bara någon som tappat delar av sitt smuggelparti. Eller bara flytit upp från St Petersburg.

Jag har hittat en ny vän, vid Stella. Dock så är det främst när jag äter när hon vill hänga, ibland när jag även vill kasta pinne. Så känner mig lite utnyttjad men ändå mysigt;)


Cold Brew, faktiskt min första kallbrygg någonsin. Rätt gott och härligt i sommarvärmen.

Gårdagskvällens spektakulära moln över Tyresö


En golfrunda på Smådalarös 9 Hålare. Sjukt smidigt och skönt, då den ligger ett stenkast bort. Fick dock en skön kommentar på Insta efter en gammal vän sett goldbilderna, i stil med. ”va är det för jäkla pay and play banor du spelar, du som spelar så sällan måste ju kunna unna dig en finare bana, Ullna, Bro Hof eller liknande”… Det bygger ju helt klart inte på prissättningen och min snålhet, för denna 9 hålare kostar i stil med dom flesta andra 18 hålare… Men den är som sagt smidigt nära när man är här ute… Men ska se till att höja nivån och standarden på banor snart, jag lovar;)