Snöpremiär

Har tagit mig hela vägen ner till Stelvio, Italien där jag även hunnit avverka säsongens första skiddag, eller snarare säsongen två första skiddagar. Kom ner hit i Måndags kväll, efter att ha varit en sväng förbi Headfabriken och fittat lite pjäxor, sagt hej till gänget och sedan vidare bort till Stelvio vilket är 4-5 h från Zurich, där faktiskt fabriken ligger relativt på vägen.

Starta upp här på bästa sätt igår. Sol, fruset och riktigt vitt och fint i backen. En magisk morgon, där man undrar lite, varför har jag inte åkt mer skidor i sommar. Ändå en bra känsla, som nog är bra att få, så ett längre uppehåll är nog inte dumt. Skapa lite extra sug.

Men första två dagarna har känts fint på Head laggen. Är rätt stor skillnad, vilket är lite kul. Jag känner mig än mer lekfull på snön vilket är en skön känsla. Utöver åkningen så har vi en del jobb med just pjäxor, se till att allt är redo nu i dagarna, så vi efter lägret kan skicka allt vi behöver ha med i en cargo ner mot Nya Zeeland. Sedan är det lite start up möten, har lite ny uppsättning med tränare, så gäller att gå igenom allt och få läget under kontroll. Är lite kul.

Det är ju annars rätt skönt tidiga mornar. Nu kanske alla av er går upp tidigt, men för er som har semester och gick upp vid 09 snåret imorse… Ja då hade vi redan hunnit bränna av ett bättre, skidpass och låg redan i sängen igen, typ. Vi har nämligen frukost, 04.00, pistmaskinen som tar oss upp går sedan 05.15 och där mellan kör jag någon sorts warm up på gymmet. Sedan kör vi fram till 09 innan vi bränner ner, lägger sig på sängen och njuter av lite sömn innan lunchen. 04 är ändå på gränsen tidigt, men så länge man får bra åkning är det ju värt det. Men man orkar inte allt för många sådana dagar på rak.

Här är ett gäng bilder

Jag börjar med denna bild som är från Head testet i våras i Åre. Som Klas Rockberg tagit. Bara en glimt av hur jag ser ut nu, även med nya HH dräkten.