Första campet avklarat

Sista dagen är avklarad i Stelvio. Fick ut 5 dagar med fin åkning innan vi runda av igår efter lunch. 5 dagar på raken med träning och att bo på så hög höjd, över 3000m sätter ändå sina spår. Rätt trött i kroppen. Efter åkningen igår packa vi ihop prylarna som ska till Nya Zeeland och gjorde i ordning för den cargo som skickas ner med allt material/skidor och utrustning nästa vecka. Billigare så, än att checka in 20n par skidor eller typ 10 käppbuntar och borrmaskiner osv.

Så nu är det typ 2 veckors break och sedan är Nya Zeeland nästa camp alltså. Kul att va igång igen. Nedan lite bilder från sista dagen och även från där vi bor, hotellet Baita Ortler som ligger högst upp på Stevio Passet, eller ännu högre upp, ända vid glaciären. Rätt ödsligt hotell med en coolt landskap runt omkring. Lite månlandskap, stenigt och grått.