Från Vinter till sommar

Från ”vinter” tillbaka rak in i sommaren igen. Är tillbaka i Stockholm och njuter av sommaren och sist ledigheten. Kom tillbaka in mot stan och spenderade första natten där, var dock så varmt så jag inte kunde sova, sov säkert 3h totalt hela natten och låg sedan mer och svettades och andades tungt. Så jäkla kvavt och varmt. Så bestämde att lämna stan några dagar, så fick bli lite mer båt. Drog ut i måndags och nu strax på väg tillbaka inåt. Hängt lite ute på Dalarö och sedan nån tur längre ut, var och hängde och sov över ute vid Huvudskär, längst ut i Skärgårdens södra del. Hade tänkt lägg oss på Huvudskär, men rätt mkt båtar just där, så fick bli någon mindre ö i närheten där vi var helt själva så långt laat nästan kunde
nå. Ändå lite häftigt.

Så, in till stan nu för ett nytt försök och tropisk värme i lägenheten. Har ett möte senare idag och imorgon flyger jag mot Åre, annars skulle jag stanna ett tag till.


Månljus mitt i natten, och Huvudskär långt där borta. Sov lite dåligt, så var uppe och fota lite.


Tillbaka på bryggan och träning… Ok passen blir kanske något sämre, då man inte har alla vikter osv. Men ändå bättre mentalt tror jag att efter lite uppfinnelserikedom och push gå här och svettas istället för ett gym som så många andra delar av året.

Stenen vägde ändå mer än man kan tro