Åre och Games

Tillbaka i Stockholm efter en snabbvisit uppe i Åre. Var där uppe på våra årliga alpingames. Samling med laget, lite möten, lite tävlingar och häng under några dagar. Jag ville dock inte vara med och tävla med min mage som inte är helt 100 återställd, jag vet hur jag fungerar, är det tävling och jag är dålig så skiter jag i allt.Jag försöker ändå. Var lite så förra året, jag åkte upp med lite känningar i magen, lämnade med en betydligt oskönare känsla och troligen mer skadad. Så jag fick agera lagledare i år och åskådare, ganska tråkigt när man bara vill vara med, men där av kunde jag även gå på något förkortat program.

Så nu tillbaka i Stockholm som sagt. På Fredag är det avresa till Nya Zeeland, så tills dess, träning och förhoppningsvis lite mer sommarhäng.

Här lite bilder från Åre


Man gillar ju att mötas av detta, Åre Östersund och sedan Åre 2019, gör en ännu mer peppad för Februari.


Dragning av förbundets miljösatsning, där dom berättar vad dom gör, hur vi kan hjälpa till och involveras osv.

Sedan möttes man av denna lunch. Fredrik Andersson Team Manager från Kocklandslaget var på plats och lagade mat, då vi ingått ett nytt samarbete tillsammans med dom, där vi ska dra hjälp och nytta av varandra. 10 poäng på den här lunchen. Vi hade sedan under kvällen en typ kockarnas kamp lite version, där det var så hektiskt och roligt så jag inte har någon bild från. Men tror mitt lag prestera rätt bra.

En av första aktiviteterna igår. Fylla en pool med typ 3000 l vilket skulle symbolisera en veckoförbrukning av vatten. Haha kommer inte ihåg om det var för en person eller laget. Jaja, såg jobbigt ut i alla fall.


Nästa steg, ruscher i en ganska hal trapp.

Där laget kriga på fint och här Rönngren trycker på fint


Nästa event, bågskytte, vilket inte var helt lätt


Sedan lämnade jag lagen innan det värsta drog igång, eftermiddagen med dom mer fysiska grejerna. Men tills dess, ses fler gånger i höst Åre och sedan i Februari.