Äntligen en riktig NZ-morgon

Ok idag fick vi lite det man väntat efter. En sån där magisk morgon, där man kommer upp strax innan soluppgång och sedan åk 2 står på toppen när solen går upp över molnen som ligger nere i dalen. Rätt fint och härligt.

Idag var tredje dagen. Man är ändå lite sliten, jet lagen sätter sina spår, sov rätt bra första nätterna men fick ett bakslag idag. Så åkte runt idag med lite lätt huvudvärk och inte det där sista klippet i kroppen då jag sov rätt lite inatt. Dock bra träning.

Nu väntar en vilodag för att sedan va på banan och inne i rytmen så man kan attackera lite mer. Ändå kul, första dagarna har vi gått och lagt oss, 19, 19,30 och igår 20.00 typ. Sedan vaknat runt 04.30. Men perfekt då vi idag skulle upp vid 05 för att dra upp och åka, att man då är inne i tidig rytm. Så man får försöka fortsätta med att sova vid 20-tiden, så med andra ord, från middag till sängen.

Redo att dra på dom

Matts och Gustav gör sig redo, fix med prylarna och lite uppvärmning.

Ok, tror ni det pågår en satsning från detta håll?? OS kommer ju upp, så kan tänka sig man ser fler och fler kineser i backarna framåt. Dom har ju dock lite att jobba med, om man ser till ranking än så länge.