Vila och snöstorm

Sedan senaste har det hunnits med en lugn och fin vilodag här. Vädret var rätt regnigt och mindre inbjudande för att vara ute, så man kunde med gott samvete ligga på soffan större delen av gårdagen. Eller med soffan menar jag typ heltäckningsmattan, känns som man spenderar mest tid på den här i lägenheten. Den är perfekt mjuk och fin för att det ska vara skönt att ligga och strecha, rulla och köra rörlighet, alldeles för mkt. Men ändå bra, mycket kärlek till kroppen.

Sedan idag var vi uppe i backen igen. Vilket blev lite av en halvdan dag, var rätt fint till en början, sedan rulla det rätt snabbt in en mindre snöstorm, vilket jag inte fick med på bild. Så blev rätt tuff träning. Nya tag imorn.

För er som är uppmärksamma så kan ni nog se att vi inte är helt full lag här. För tillfället är det Jag, Matts, Gustav och Mattias här. Olympic Champ, rullar in om någon dag. Sedan är det ju Krille som skada sig på förra lägret och blir borta nån månad som saknas. Så i slutet av veckan är vi nästan fullt manskap igen när Andre kommer. Så vi känns ganska få just nu, 4 åkare, men när jag på middagen igår räknade in alla som är här, så var vi utöver oss 10 till, alltså ledare/fysio/serice/kock mm. Så rätt bra uppbackning för oss 4 med andra ord.

Tv häng

Rullning och mys på heltäckingsmattan


Ännu en fin morgon

Valter och HP glider in, redo för dagen

Ganska vassa kanter visa det sig. Skulle dra bort snö från kanten, varpå det gick igenom handsken och brände till rätt bra på fingret, ni vet den där osköna när man skär sig. Sedan blödde det rätt skapligt innan jag hitta ett bra plåster.