På isen och nya utmaningar

Ligger i sängen redo att sova snart, ganska trött och använd i kroppen. Tränarna var framme med slang och vattnade backen för två dagar sedan, så senaste passen har varit rätt utmanande. Ganska hårt, isigt och rätt ojämt. Dom först dagarna av detta är alltid en utmaning, att komma in i den åkningen, börja lite på sig själv och bli så tuff och rå i åkningen som man måste. Men det är en utmaning. För min del med nya skidor är det också intressant och kul att komma till nya underlag och utmaningar, lära sig hantera och förstå hur allt fungerar. Överlag är jag nöjd hur allt känns, får inte ner allt helt 100 som jag vill ännu på det hårda underlaget, men ändå tycker jag det ser ut som skidorna går fint och framför allt åt rätt håll. Just nu är det framför allt jobb med pjäxor, justera, testa lite olika saker så jag anpassa åt det håll jag vill.

Vilket fall, kul när man får ut dagar som idag och igår, när det känns som man verkligen får ut det man vill och anledningen man reser över jorden. Ser ut att få en till dag imorgon innan man kliver på lite vila igen.

Här följer bilder från senaste två dagarna.


Drog ut ut och fota i eftermiddags, då Servcie/tränarna hade en bra battle på tennisplanen.

Där HP och Valter från tränarsidan

Mötte min service Marko och Michi