Snö, vila och golf

Har varit en vilodag här borta för min del. Vi har varit och svingat lite på golfbanan för att få lite luft och går ur dom relativt tunga benen efter 3 dagar på isen, dagarna innan. Är ändå sjukt här, vinter men golfbanorna bjuder på relativt fint skick. Ok är ju inte kortklippt fint överallt, du straffas ju om man ligger lite fel, men hela känslan är ju ändå sommar över banan.

Vilket fall. Innan vilan fick vi ett fint pass till. Jag tryckte dock på ett relativt kort och effektivt pass, 4 bra åk bara, sedan kände jag att nu ska jag nog passa lite, inte gå över gränsen… Låter lite klent kanske men var som sagt fjärde dagen på raken och det kändes i kroppen när jag var ute och flög på isen. Åkte på nån tjuvsmäll i åk två då det var lite flatljus. Men tänk typ hur ytterskidan släpper, överkroppen kastas fram, på gränsen till att bröstet slår i knäna över innerskidan… och där helt plötsligt hugger skidorna fast och du kastas mot nästa käpp, i en allt en annat optimal position. En övning som är svår att efterlikna men ni kan ju testa imorgon när ni går upp och gör den strax gärna strax efter 07:00 när vi är igång på morgonen… Då är det fan, god morgon på riktigt.

Ja och dit jag ville komma, eftersom jag stoppa mitt slalompass lite innan grabbarna på GS:n så hade jag tid att fota lite. Så tog rygg 2 åk och smällde av någon varierad bild på Matts, Gurra och Matte.

För övrigt, tillbaka till golfen igen. Kul att kunna vara på banan igen. Har ju hållit mig lite lugn pga av skadebekymmer, men nu har det känts ok dom två rundor vi gjort, så hoppas kunna få till mer. Formen är dock varierande. Igår hade jag inte särskilt mkt rätt på banan, medan jag idag lyckades dra till med tre birdies på dom nio hål vi spela. Utöver där var det ju nån dubbel och en trippel, men ändå.

Nog om allt detta. Ska försöka sova så jag är redo imorn.


Som sagt, rätt fint golfväder


Ganska skönt backdrop på detta hål


Hann med idag att köra en röstning inför valet, vi är ju iväg hela vägen över valet.