Inne i rytmen

Känns som man är inne i sånt skön rytm här borta för tillfället och dagarna går rätt snabbt. Är tidiga mornar upp i backen, lagom ner till lunch står serverad nere i lägenheten, sova en timme innan man vaknar till liv mot fysträning, hem för extra stretch, behandling, mellanmål, kolla video med tränarna, lägga plan för morgondagen. Sedan blir det typ 30min för dusch innan middag. Middag och sedan har det nästan blivit rakt i säng för att orka upp tidiga mornar. Dock ju längre in man kommer på lägret, ju piggare blir man på kvällarna. Så nu ligger jag här något för sent, så kommer bli jobbigare när klockan ringer imorn. Vilket fall, sedan rullar dagarna på typ exakt lika dant.

Tror ananars jag bockade av 9e Slalomdagen här idag, har fått ut rätt mkt bra här till att börja med. Så bara hålla tummarna det fortsätter. Nu kör vi imorn igen innan det är vila. Så detta block blir bara tre dagar med åkning, men dit jag vill komma med vilodagen, är lite peppad för det nämligen, bokade in en rätt fin golfbana då. Jacks Point, så ska bli kul att se den. Men först fokus på imorgon, sen golf;)

Andre har kommit och slutit upp med gänget nu. Han fick en skaplig första morgon!

Boom, känslan att trycka i bindningen och ljudet när den smäller igen.

Tiden har åkt fram här. Än så länge mest för servicemännen som vill får mer feedback på materialtest, än bara våra käsnlor.


Gänget från TCRA, Treble Cone Race Acadamy med Guenther i spetsen. Är dom som är ansvariga för backarna här och hjälper oss att se till att vi får den träning vi vill. I år har vi bästa service och backning från gänget.


Idag var på skämt och sido lite mentalt jobbig dag. Det hade snackats om solsken och perfekt väder, så kom man upp till det här. Snö och lite kallt, blåsigt. Man hade ju liksom inte ställt in sig, så fick jobba lite uppförsbacke, men det löste sig det med,haha..