Vårkänslor

Efter två vilodagar är vi på:t igen, tillbaka i backen och fortsatt gnugg. Drog faktiskt över mot Cardrona idag, ett ställe som ligger på ungefär samma avstånd, en halvtimme i bil på morgonen. Så rätt skönt att få lite omväxling för någon dag, bryta av med något nytt , lite miljöombyte. Körde i Cardrona när vi var här för typ 6-7 år sedan, men nu senaste gångerna har vi haft bas i Treble Cone.

Idag möttes vi av lite lät snöfall över natten och sedan solen som värmde på ganska snabbt, så lite vårkänslor och slask, så medan hösten närmare sig hemma, springer våren på här. Rätt roligt ändå.

Vilodag och med bestämda steg mot en burgare, för bästa återhämtning


Ganska hungrigt gäng

Och den leverera rätt bra burgaren, dock sjukt stor. Blev så mätt att jag typ fick ångest efter, så pass att jag rev av en tennismatch för jag kände jag blev tvungen att röra mig lite för att må bra igen.En bättre kaffe. Dom har faktiskt rätt fin kaffekultur här, bra bönor känns det som, och dom flesta ställen bra maskiner, en La Marzocco stående. Sånt gillar man.