En av lägrets bästa

Faktiskt just avklarat en vilodag till här. Fasen, känns som vi har det hela tiden eller så lyckas jag bara timea in att posta inlägg just då. Vi hade ju dock 3 dagar till med fin åkning innan vi timade lite dåligt väder och stanna ner idag igen, så kanske ok ändå. Dagens sysselsättning var: super chill hela förmiddagen, med tv underhållning Golf FedEx och US Open och Federers match. Sedan var vi iväg på liten golftävling mot Schweiz under eftermiddagen, glömde kameran, eller snarare glömde jackan med kameran i backen, så därav inga bilder. Men Sverige gick segrande från golfbanan i alla fall, skönt och lite viktigt.

Nedan är bilder från senaste dagen med åkning. Nästan en av lägrets bästa, bra fint underlag och rätt utmanande backe. Så en roligt dag. Ska på igen där imorgon, så bara ladda om och göra sig redo.


Jag langade över kameran till vår tränare Anton som såg till att knäppa lite bilder på mig. Blev en hel del fina, så jäkligt kul.

Foto: Anton Salminen

Foto: Anton Salminen

Foto: Anton Salminen

Foto: Anton Salminen