Rundar av NZ

Sitter faktiskt på rummet, är i full gång med att packa väskorna och göra mig redo för hemresa. Jag flyger hemåt imorn efter vad vi får säga varit ett väldigt bra och lyckat läger. Jag är nöjd och fått ut det jag kom hit för, så pass att jag avbryter någon dag tidigare än planerat, närmare bestämt två skiddagar. Har en grej iStockholm jag vill hem till, så bokade om och flyger själv imorn och resten av gänget Söndag.

Skidåkningen då, jag tycker det känns väldigt intressant. Stora delar är väldigt bra, några delar måste vi jobba på. Men känslan är att det är väldigt kul att åka skidor i alla fall. Så summerat så skulle jag säga, det känns lovande.

Också skönt med att vara här nästan en månad. Vi har gnuggat på rätt bra med fysen och framför allt styrkan. Trotts rätt intensiv och tuff åkning känns det som jag kommit ikapp och ligger mer i fas där jag vill vara, i kroppen och styrkemässigt. Hade ju lite bakslag med magen i somras och följt av det några andra mindre skavanker. Nu lämnar jag bara sjukt trött och rätt slutkörd, men peppar peppar, smärtfri.

Så nu är det hem och ladda om batterierna. Bara en rätt lång resa framför mig. Bilder från senaste två dagarna uppe i backen, där vi såg till att avsluta på topp.