Update från veckan

Fredag och snart på väg mot gymmet och veckans sista passet, men känner mig rätt omotiverad att bränna av dagens överkroppspass, så satt faktiskt precis och kollade lediga tennistider med tränare nu under förmiddagen. Tider med tränare var mest för att ha någon att bolla med. Men hittade tyvärr ingen just idag. Haha, nu låter jag säkert rätt seriös, men jag har ju nytt racket från igår så är lite extra sugen att testa. Men nu är det bara bita ihop och dra sig mot gymmet. Får bli tennis i helgen istället.

Annars har det varit en skön vecka. Jag har tagit igen lite saker man missar då man är borta länge, men annars har fokus legat på träning under förmiddagarna. Där det känns som jag återhämtat mig någorlunda efter lägret. Kanske har vilat mindre än tänkt, då jag drog igång med träning nästan direkt. Dock lite tråkigt när man kört en månad med gänget i Nya Zeeland och nu gå iväg själv igen varje dag. Inte lika motiverande.

Nu kör vi kör en liten update av veckan med bilder nedan.

Det första jag gjorde när jag landa i Sthlm, det var faktiskt att dra och köpa denna kaffemaskin. Jag har spanat på denna och en annan en längre tid, men var först nu jag kände det var dags. Men sjukt peppad!!!

Så en Rocket Appartemento med en fin kvarn till.

Det är ju rätt dyra saker, men det bästa var, jag har kollat på ännu dyrare saker från La marzocco. Så när jag väl klippte detta, så kändes det som jag sparat pengar. Älskar när man kan lura sig själv så.

Fina mornar senaste veckan och jag älskar, jag har vaknat av mig själv vid soluppgång nästan hela veckan.


En bok jag velat ha länge och köpte härom dagen

Leverans av Noccos senaste smak i veckan. Nocco Passion! Jag gilla den, den går in där uppe i toppen med Carnival, Persika och citron/fläder

Lunch på nya Portal Bar förra Lördagen. Tyvärr ända bilden jag fick med, men det är ett ställe jag kan rekommendera. Alltså Portal har ju vägg i vägg med Restaurangen öppnat upp en ny bar, där dom kör enklare menyer på tavla, kör trevligt aw häng eller luncher på helger.

Pressevent med Helly och deras nya Lifa Loft

Ni har ju sett mig använda den hela året, en av mina favoriter.

Lite annat från kommande damkollektion

Tycker Sthlm bjudit på rätt skönt höstväder

Var borta här och hade ett möte, eller snarare jag går och träffar en lärare där för att utveckla mitt fotograferande i ett projekt vi gör tillsammans. Det är lärorik och lite utmanande.

Förbereder det jag ska visa under mötet

Fotografiska som annars är sjuk cool lokal


Leveransfredag!!!

Hade tre spännande paket som kom typ alla på samma dag.

Nya racket som sagt, där jag fick tips att köra Radical MP serien.


Ny grejer från POC, för nästa vecka då vi ska upp till Åre för fotovacka med landslaget

Men kanske den mest spännande leveransen, golv såpa och lut för skivorna som står bakom. Jag håller på att göra ett nytt matbord som jag tror kommer bli sjukt fint. Ni ska få se när det är klart.

En bättre torsdagskväll hos Ekstedt

Är svårt att fånga maten på bilde, blir aldrig det samma. Men en restaurang jag varmt kan rekommendera i stan.