Tennis och golf

Har blivit en ganska sportig helg, men också härlig. Jag och Lovisa drog ut mot Dalarö i Fredagskväll där vi sparka igång helgen med en kvällstennis, bad och sedan en skön middag. Mysigt med lite häng där ute nu när hösten smyger på. Igår så fick det bli lite golf och häng innan vi blev tvungna att dra tillbaka in mot stan framåt kväll. Det komiska är dock att det sedan i Lördags kväll blev en tennistid till för mig Mackan en polare som sopa banan av mig. Så pass att jag kände det var läge att träna lite till idag, så jag bokade upp en tid där jag och Lovisa drog av en match i eftermiddagssolen uppe vid tennisstadion. Skönt att hinna nöta på lite så man kanske blir lite bättre, så sjukt kul i alla fall. Så Tennis och golf för hela slanten alltså.

Nu ska jag packa. Imorgon går flyget upp mot Åre där vi har samling och några dagar med landslaget. Det är dom årliga fotodagarna som kommer upp.

Fredag och ute på Dalarö med Lovisa

Skönt att spela lite tennis i sista kvällsljuset i lugn och ro


Och ett kvällsdopp på det. Nästan skönt nu när tempen börjat smyga ner mot 14-15 grader igen, mer uppfriskande.

Helgen grej, jobba och finslipa på pocherade ägg, då det blev både lördag och söndagens frulle.


Lite golf också ute på Smådalarö banan, som nu efter sommarens torka hunnit gå till sig och blivit väldigt fin.Banan ligger ju rätt fint när man kommer upp med drönaren och ser hur nära det är till vattnet


Söndag på Mellqvist

Söndagsfix, köpte och satte upp denna nya lampa precis. Väldigt nöjd med resultatet.