Fotocamp i Åre

Efter 3 fullspäckade dagar är jag nu tillbaka i Stockholm. Har ju varit 3 dagars samling med landslaget där vi först får alla nya kläder för säsongen, sedan kör fotografering för alla våra partners. Är 3 rätt långa och uppbokade dagar men inte så intensivt, blir även mkt dötid liggande och väntande på sin tur, medan det under några timmar kan rulla på betydligt mer med konstant fotande. Men efter tre dagar kände man sig ändå rätt nöjd och klar att lämna. Ni har ju sett nya kläderna redan då jag hade dom i Nya Zealand, Jackan som inte är på bild nedan har dock fått en lite annorlunda nyans, mer grön, ni får se nästa under nästa läger.

Planen var egentligen att jag skulle ha stannat i Östersund och gjort fystester, kände mig dock rätt seg och hängig under veckan, känslan att jag kunde bli förkyld, så bokade av testerna och håll tummarna 3 träningsfria dagar där uppe kunde få mig på rätt bana.

Så tillbaka i Stockholm tog jag vara på morgonen och drog ut tidigt på golfbanan och hade en väldigt fin runda ute på Arlanda International. Där vi kunde kliva runt 18 hål på 2.59, så sjutk effektiv och skön runda. Jag älskar när man bara kan gå på och inte behöva vänta något, utan köra på sitt tempo. Var ute och träna idag, så jag är lite i form inför lördag, har golftävling med ett kompisgäng då.


Måste dela denna. Hur bra och skönt är inte VOI, el scootrarna/kick bike som dykt upp överallt i stan och man nu via en enkel app kan boka upp och köra dit man behöver och därefter bara lämna. Här brände jag ner till Arlanda Express på 3min. Smidigt och nog det som kommer göra att jag ställer bilen betydligt oftare. För er som tycker det ser töntigt ut, till er säger jag bara, ni fattar inte grejen;)

Lite jobb att göra i ordning detta. Se till att varje väska är rätt packad för varje athlet.


Åre rätt så höstigt