Alpingolf

Sedan senast, har jag lekt ”möbelsnickare”, lägenhetsfotograf och insett att min dröm om golfproffs är helt körd… Haha det senare har jag inte trott, men helgen bjöd ändå på en käftsmäll golfmässigt. Vi hade ju vår Alpingolf-tävling som vi kört senaste åren, i år gick den av stapeln nere i Södertälje och Vidbynäs skogsbanan som blev på tok för svår för gänget i den kraftiga vinden som det bjöds på i helgen. Jag tror vi nästan genomförde en historiskt dålig tävling då vinnaren av 18 spelare kammade in 27 poäng, 27 poäng!!! Ni som kan golf, förstår nog nivån. Haha men skämt och sido, vinden gjorde banan tuff och därmed den dåliga utdelningen. Jag önskar ju man själv kunnat samla ihop så mkt poäng, själv måste jag hamnat en bit ner på undre halvan med typ 22 poäng. Så nu tror jag fasen klubborna kastas in i förrådet. Vilket fall en rolig och trevlig kväll med gänget.

Hantverkarjobbet, blev en heldag i fredags, då jag fixa till bordet jag visa lite i ett tidigare inlägg. Jag har beställt två rejälla fina plank av Douglasgran, som jag nu själv lutade och såpade för att få en vitare och skönare finsish på, och därmed även en del sliparbete. Men med bra grejer så löste sig allt väldigt bra och jag är sjukt nöjd med resultatet. Vid intresse gör jag gärna ett bord, leverans sker dock någon gång i vår efter VM i Åre och världscupfinalen…

Sedan igår, så var jag iväg och plåtade mina kompisars lya, dom går i tankarna att sälja, så ville att jag skulle dra ihop lite bilder så dom ha om det blir skarpt läge. Inte helt lätt och min starkast sida på fotograferingen, men jag blev ändå nöjd med slutresultatet, så fick lite mersmak. Igår tog jag en kanelbulle och lunch i utbyte, så relativt billig ändå. Dra ett mail vid intresse;)