Bra timing och lite att jobba med

Sitter nere i lobbyn på hotellet, så där lagom seg i kroppen efter fyra bra dagar uppe på berget. Hade lite tur med timingen nu, efter fyra dagar med sol så regnar det ute idag. Så vår planerade vila kom perfekt.

Annars har det som sagt varit bra träning, där jag dock inte är helt nöjd med min prestation. Efter ett läger i Nya Zeeland där jag som oftast tyckte jag gilla vad jag såg och var nöjd med åkningen så har jag slitit lite här. Små detaljer men inte alls helt 100, är ju första dagarna på glaciär och denna snö med nya laggen, så behöver ju lite tid att hitta rätt. Men detta har ändå gjort att man blir lite mer stressad, i mindre harmoni och grubblar lite mer. Att försöka förstå känslan vad som händer och vad jag gör annorlunda. Men är nog rätt bra, att få en liten käftsmäll (överdrivet) men ändå vakna till liv och jobba ännu hårdare med allt.

Nu ska jag njuta av en dag nere och återhämta kroppen. Ha en skön dag, lite sköna bilder från senaste två dagarna.