Klara i Saas Fee

Sitter i bilen upp mot Zurich.Är klar i Saas Fee för denna gång. Jag skulle ha lagt upp detta igår kväll, men just som jag satte mig och skrev så knacka det mig på axeln. Så stod några utsända dopingkontrollanter utsända av FIS och ville ha lite tester av mig, urin och blod. Var typ andra testet på någon veckor. Förr gången var det RF som skicka ut, dom är ju oberoende av varandra, så skulle i princip kunna komma samma dag och tid.

Vi blir ju testade rätt mkt, både hemma och på läger eller framför allt tävlingar… Dom vill sällan att man tar bilder eller delar då man kan ”förvarna” andra athleter som är i området, typ. Jaja, bara en lite detalj i arbetet vid sidan.

I alla fall, ändå ett helt ok läger överlag får man säga. Jag tycker åkningen tog sig, på slutet, även om det efter vilodgarna drog in lite väl mkt snö och förstörde underlaget lite. Dock behöver vi ju snö överlag, så är bra för det stora hela. Jag lämnar i alla fall lägret med en ganska tydlig plan vad jag måste göra för att hitta tillbaka i lite rätt åkning nästa läger. Så nu hem en dryg vecka och suga på gameplanen.

Nu är jag på väg mot Zurich, där jag ska hämta Lovisa och en kompis, sedan väntar Engelberg. Där det väntas lite partaj i helgen.