Cykling och en jäkla fest!

Vilken helg det har varit, fortsatt ganska sliten och tagen i kroppen. Antingen är det från mkt cykling eller nån sen kväll och lite mkt dricka, lite osäker där faktiskt. Är nämligen så att Oskar Enander hade sin 40 årsfest här i byn i helgen, där typ 85 pers flög in och tillbringade helgen. Så har varit en weekend full med aktiviter och bra häng med kompisar. Lovisa var även nere, så kul att visa henne byn i sitt bästa Oktoberväder också.

Det mesta jag har bilder från nedan är från två dagar av cykling, i fredags och sedan idag. Så sjukt kul att Cýkla här igen. Nu ska jag lägga mig och ta en lugn kväll. Typ dra en serie eller nåt, vila upp mig lite extra, jag behöver det.

Och annars, jag funderar lite. Blir tjatigt att ta upp det lite igen, men jag känner jag slirar lite med uppdateringarna här på bloggen. Gillar inte känslan att jag börjar göra det halvdant och inte fullt ut. Så går i två tankar, aningen typ pausa den lite… Eller typ tvinga mig själv att steppa upp det hela igen. Typ köra countdown inför Åre VM som är säsongens stora mål. Att typ köra ett inlägg varje dag fram tills VM premiären.

Måste suga lite på den bara. Just nu har jag hjärnan full av renoveringstankar. Om en vecka så ryker nämligen köket här i Engelberg, ska närmsta månaden köra en liten renovering, alltså inte jag men några hantverkare. Så är lite att styra med, kommunikationen sker även på tyska, där jag är långt ifrån flytande, så är liten utmaning får man säga. Men spännande, även om det varit lite stressande fram till nu då jag börjar känna viss kontroll. Ni får se mer i dagarna.

Ha en skön kväll!


Här följer tre bilder från helgen av Johan en kompis, som hade kameran framme hela festkvällen. Rätt roliga bilder och här är tre av dom. Spana in Johans Insta här