Gnugga ben och Powderomslag

Äntligen en relativt lugn dag: Tog mig tid att nästan sitta med datorn hela förmiddagen innan jag var förbi på gymmet och körde igenom benen. Var egentligen sugen på mer cykling, men kände jag skulle var seriöst och smälla av en gympass. Sedan lunch på byn och någon timme med datorn igen innan jag drog hem och förberedde och röjde undan mer i lägenheten.

Idag när jag satt vid datorn, så gick mkt tid åt till att styra leveranser av köket som är på ingång, styra sista detaljerna där, svara på två intervjuer över mail med frågor, betala räkningar och massa annat kul, typ inte. Köket, ska dela mer om det på Måndag då allt drar igång. Jag är lite nervös och stressad kring det.

Nu blir det åter igen lite serie kväll, ska åka iväg tidigt imorn bitti, söderut. Tänkte hoppa in i bilen vid 05-tiden, så vore skönt att somna tidigt.

Missa inte Ski Team Swedens videoserie PÅ Bar Mark, där dom ikväll släppte ett avsnitt med mig. Spana självklart in dom andra avsnitten också. Här hittar ni kvällens avsnitt


En sak som jag nog glömt dela här, men jag skrev om på Insta. Detta är senaste nr av Powder Magazine, där jag fått äran att pryda omslaget. Är väl största skidtidningen i branschen och lite av en milstolpe för friåkare att få ett cover. Så på ett sätt är jag väl alltså friåkare nu också, alltså fått stämpeln på riktigt. Jag skulle ju vilja säga att det är Oskar Enanders som ska ha cred, men ändå sjukt kul att tillsammans skapa bilden och att den sedan hamnar där. Hann fota alldeles för lite med Oskar ifjol, så får hoppas på mer av detta i vinter.