Monaco-Como

Vintern och säsongen närmar sig med stormsteg, vad passar inte bättre än att maxa med dom sista D vitaminerna, som om man inte får dom hela vintern också, men jag menar mer D vitaminer med sommarkänsla på… Jag och Lovisa har en rätt så mysig helg, starta i Monaco där vi hängde igår och idag. Lira lite tennis, hängde lite på stranden, käka gott på kvällen och imorse så var det tennis igen och sedan långfrulle/brunch på Le Meriden, världskalls på den, inte i maten mer locationen. Nu har vi rullat vidare upp mot Como där vi ska spendera natten. Roliga är att vi prata härom veckan, ”att Como vore kul att se”, så nu passa det rätt bra. Biljetterna hem till Sthlm på Söndag var desto bättre från Zurich, så lika bra att rulla upp hit idag och vidare imorgon så kunde vi bocka av detta stopp också. Fick en massa bra tips på hotell över instagram, där tyvärr många var utbokade, och några jäkligt dyra. Så hitta en lagom alternativ som känna som vi fick det vi kom för, fint beläget vid vattnet, Hotell Villa Flori, men måste tillbaka snart igen, var några tips som såg ut som något man vill testa på. Men då mer över flera dagar.

Annars rätt lugn helg, träningsmässigt, kände mig lite på gränsen att bli sjuk i onsdags, så bestämde att chilla lite några dagar för att förhoppningsvis klara mig och va redo för skidåkning om någon dag istället. Så Tennisen känns alldeles lagom även om jag känner mig lite slö.

Bilder från senaste två dagarna.