Gottardpasset

Var en rätt härlig Söndag igår, att vakna upp, öppna upp gardinerna och titta rakt ner över Comosjön, nästan känskan man kunde hoppa från balkongen ner i vattnet. Sedan bjöds det på en pangfrulle innan jag och Lovisa rulla norrut. Hotellet vi bodde, hade några andra på listan, överraskade på oss väldigt positivt. Härlig genuin restaurang på kvällen, sjukt bran läge vid vattnet och lätt att ta sig från motorvägen, väldigt mysig frulle. Sedan låg dock kankse väggen relativt nära bakom hotellet, så lite högljut, men något jag skulle kunna rekommendera. Villa Flori Como.

Sedan skulle Lovisa upp till Zurcih, men vi hade hela dagen, så rullade via Gottardpasset och Andermatt. Gottardpasset är ett av några pass i området där som är så sjukt final. Så kul att visa. I Andermatt njöt vi av en lunch på ett av ställena på gågatan innan vi drog över till The Chedi Andermatt och tog en kaffe. Det är ett relativt nyöppnat 5-Stjärnigt Hotell som byggts i byn. Inga bilder men väldigt snyggt och coolt inrett invändigt, kaffen kosta där efter, men ändå kul att se.

Så från Monaco, Como, Gottard, Andermatt och upp till Luzern innan jag släppte Lovisa på tåget där för att hon skulle ta sig sista biten till Zurich. Taskigt att inte köra hela vägen, men jag skyller på… Jag behövde hem och fixa med saker i lägenheten… Eller bara nöjd framför ratten;)

Väl hemma var det rätt tomt och tråkigt, hela vardagsrummet har ju flyttat in i mitt sovrum för att göra plats för lite renovering. Hade just några som var här och koppla ur vatten och el, och står lite lätt hungrig och väntar på röjfirman. Eller röj är fel att säga, men några kompisar som ska plocka ner köket och sedan återanvända det på annan plats. Tror faktiskt dom skickar det hem till Serbien för att ge iväg det där till familj eller vänner. Känns ändå lite bättre än att åka och slänga allt. Bra där.