Besök hos Head

Ligger på sängen i Stelvio, Ítalien efter en dag med skidåkning. Körde hit igår från Engelberg via ett längre stopp på Headfabriken där jag fixa lite nya inneskor och pjäxor och fick en lite rundtur på fabriken. Så blev en typ 10 timmars resa igår innan jag väl var framme i Stelvio vid middagstid. Innan jag delar nåt från idag så måste jag komma ikapp måndagens bilder och resan hit. Så slänger upp det nu.

Drog ut på en cykling i måndags. Där denna gång målet mer var att trampa uppåt och få andas ur lungorna rejällt. Så körde på dryga timmen uppåt in i dalen där lutningen är lite varierad men på sina ställen rätt tuff.

Några av dom avslutande backarna där det är lite på gränsen att benen ska orka, ja men det beror ju helt på hur man trampat på innan, men jag försökte trycka ur skapligt hela vägen.

Uppe där jag vände

På väg ner var planen lugn och hålla sig på vägen bara, så valde att inte dra på några skydd. Sedan fick jag lite feeling ändå, gjorde ett misstag och fick känna på lite sten. Bara ett litet skrapsår och ömt ben, men allt lugnt. Bra att få lära sig hårda väggen att det känns när man slappnar av;)

Mitt sovrum just nu. Hela vardagsrummet där inne.

Köket på väg ut

Jag tycker det är sjukt spännande att se. Nu drar jag dock iväg ett tag, planen är att ett nytt kök ska stå här när jag är tillbaka om en måndag. Håller tummarna. Igår fick jag en leverans precis efter jag drog som lite kompisar fick rycka in och hjälpa till med. Man är glad för starka och snälla vänner;)

Mot Head och Stelvio


Pjäxrummet, en del hemligheter där inne ändå

Fokus låg på att göra några sprutinneskor, finjustera dom lite.

Massa små hål för att få ut luft och få dom extra tunna och fina.

Sedan vidare mot Stelvio

Väggen upp är ändå rätt speciell. Här nedre delen med ett antal rätt tighta kurvor.

Spana in dessa höstfärger


Sista biten upp är grusvägg och bitvis rätt stökig och brant. Jag var inte helt bekväm med bussen jag hade på dom brantaste ställena, när det kändes som den inte skulle orka, även om det snarare var att den låg och hoppa mellan 1-2, så tappa lite drag ibland bara.


Sista kurvan innan hotellet, vilken kväll och välkommannde. Skönt att va framme!