Klar på glaciär

Efter tre plus tre skiddagar runda vi av Stelvio Campet igår. Är väldigt nöjd med vad vi fick igenom. Mycket åkning i lättare terräng vilket jag gjorde att rörelsen och åkningen hitta tillbaka lite. Man får ju även säga att vi hade lite tur med vädret, efter en vecka med solsken. Ändå rätt skönt när klockan ringer 05.55, man går upp går på toa, tittar ut genom fönstret och möts av stjärnklar himmel varje morgon. Det underlättar ju känslan när man ska vakna till liv och gå ner mot frukosten och vidare ut i backen.

Så nu bli det nån vecka lite lugnare, återhämta sig först efter en dryg vecka på hög höjd, sedan försöka trycka på lite träning och toppa sig inför Levi. Nästa stopp blir uppe i Sverige när kylan kommer och förhållandena är bra. Säkert om typ 10 dagar, kanske dock öppnar upp lite innan det.

Borde kanske inte säga detta. Men känns bra att man nu checkar ut glaciärträningne och försäsongen, nästa läger är ju ändå in mot race och alltså går in mer under racesäsong.