Klimatlandslaget

Landslaget driver ju sedan ett år tillbaka ett väldigt intressant projekt för att minska sitt miljöavtryck och utsläpp, ett arbete som är i full gång och man märker av att det läggs mkt energi på. Det är en fråga som ständigt är uppe när vi träffas, för att lära och utbilda även oss åkare. Vi har ju ställt oss bakom och ska ju försöka lära oss och se vart vi kan påverka också. Det ska ju dock inte gå ut över prestation, så kommer inte handla om att sluta flyga, vilket säker många kommer skrika efter direkt. Men finns andra områden där det sker stora förändringar.

Jag vet ju själv också att jag har en livstil som inte riktigt går hand i hand med detta, då jag har extremt mkt resdagar, flyger, åker bil, båt och konsumerar ganska bra. Jag är dock medveten, vill börja förändra och försöka påverka där jag kan.

Vilket fall, tillsammans med Vattenfall har vi under sommaren spelat in en serie som heter klimatlandslaget där vi ska försöka lära oss inom några viktiga områden, där Jens har följt mig, Andre, Sara, Frid och Matts för att just göra oss mer medvetena. Här nedan är en trailer på vad som kommer snart.