Nu drar det igång

Sitter på Arlanda Express, med känslan att, nu fasen rullar det igång på allvar. Nu flyger vi upp och lägger sista förberedelserna inför Levi som är på Söndag om två veckor. Roliga är, att jag hade en flygbiljett upp mot Levi direkt då vi skulle träna där uppe två dagar och sedan ner i Kåbdalis, men strax innan jag skulle börja röra mig, så fick jag ett mail med en flygbiljett mot Luleå istället. Tydligen ändrade planer. Vädret skulle vara varmt uppe i Levi, så valde att hoppa över den resan och alltså köra Kåbdalis direkt.

Allt var ju lugnt men blev ändå lite stressigt då nya biljetten låg 50 min tidigare än planerat.

Jag har annars försökt njuta av lite tid uppe i Stockholm. Ladda upp batterierna innan säsongen kickar igång, så tagit det väldigt lugnt. Tränat men annars bara hängt. Har dock varit hundvakt åt Stella, Lovisas familjs hund, nu en dryg vecka, så har haft sällskap av henne på dagarna när Lovisa har jobbat. Lite mysigt ändå.

Förutom att lagat massa god mat så har det blivit en del Tennis, testat Paddel för första gången och sedan en härlig båttur som nästan låg tidmässigt med fjolårets sista båttur efter Levi ifjol. Härligt att kunna dra ut så pass sent, glad att Agapi fortsatt har båtarna i. Blir ganska lång säsong från början av Maj till nu början av Nov.

Tennisen går framåt och Paddel var ju sjukt kul. Fan nu har jag en till sport jag måste blir bra på, jag hinner ju inte med,haha.


Ett grymt tips på magiskt snacks, inte så nyttigt med sjukt gott. Lantchips man brassar på lite i ugnen, ringlar över brynt smör och sedan kör gräddfil, kalixlöjrom och lite grässlök. Sjukt gott!


Pilgrimsmusslor med brynt smör, enkelt men så gott.

En av dom bättre rårakor jag gjort

Lax

Och en fräschare tacos

Stella och jag på tur


Besök och gnugg hos Nocco

Jag och Helena körde på ett pass tillsammans


Middag på Restaurang Portal, där jag och Lovisa körde in alla förrätter och delade på. Bra upplägg! Förrätter är ju typ alltid godast. Här ett litet utplcock.


Hallå där! En bättre leverans som jag fick levererad i veckan. Nu jäklar ska det köras hårt;)