Kåbdalis

Har varit en fin vecka uppe i Kåbdalis, där man kan sammanfatta det så här. Fyra bra träningsdagar, uppdelat över två dagar med ganska magiskt ljus och väder, så där man vill ha det där uppe. Lite kallt, soligt och känsla att vintern är här. Sedan två dagar när man helst inte sätter foten utanför dörren, grått, lite regn och mörkt bara. Trotts lite varmare väder hölls sig dock backen fin, så troligtvis bra att köra i det vädret också. Är ju 50% sannolikhet att det ser ut just så nästa helg uppe i Levi.

Är även en skön känsla att premiären smyger sig närmare, tempot skruvas sakta uppåt för varje dag. Jag tycker åkningen känns rätt stabil och fin, bra känsla, men jag går runt lite med känslan, räcker den där farten?? Känns som jag nästa vecka måste hitta lite mer tempo i åkningen.

Nu är det helg och jag lämnade Kåbban för två dagar, vila och komma ifrån gör gott. Är aldrig skönt att va på raceuppladdning för länge. Så på Måndag flyger jag uppåt igen.

Idag i Stockholm är ju vädret precis som jag beskrev det, man vill inte sätta foten utanför dörren. Sjukt ruggigt och grått ute.

Ganska peppad annars, dag ett och första kvälllen uppe i Kåbdalis så möttes vi av norrsken. Det intressanta var att det mest såg ut som ett ljust sken, inte grönt, men när man satte kameran på lång slutartid så blev det tokgrönt när kameran tog upp allt ljus. Sjukt fint! SÅ flög runt nån timme för att försöka fånga det på bästa sätt. Inte helt lätt utan stativ, utan hitta ställe att ha kameran på. Fångade det rätt bra i slutändan. Se nedan

Gillar denna, där bilen är grym för att ha något att sätta fokus på. Hade kameran på 25 sekunder öppen slutare, där jag sedan tog mobilens ficklampa och snabbt gick förbi genom bilen och lyste upp bilen för att få lystern i den. Resultatet blir ju att man inte ser mig, men det skapar mer ljus. Lite coolt.

Sedan denna. Lite svårt att sätta fokus helt på denna, men också rätt fin. Även här upp mot 30 sek slutartid.