Lugn helg i stan

Måndag morgon och på Arlanda igen, redo att ta flyget upp mot Luleå. Känns ju som en riktig veckopendlare, haha. Varit en lugn helg i stan, häng i soffan hemma, god mat och en tennis. Gnuggar ju på med tennisen, blir bättre men inte helt nöjd. Men är kul, både jag och Lovisa höjer oss och utvecklas, så känns som spelet är rätt skapligt och det blir spännande bollar och matcher.

Så, nog om tennis, nu är det dags att börja fokusera på lite skidåkning igen. 6 dagar kvar till man står på start i Levi, spännande! Det är också lite pirrig känsla, som det alltid är inför en premiär, men det är skönt på något sätt.

Nedan följer åter igen en ganska matigt inlägg, matbloggen. Det som stos i fokus i helgen, så inte så mkt annat att dela;)

Nu måste jag kliva på flyget.


Jag och Lovisa var lite hundvakt igen för Stella. Så skönt att bli tvingad gå ut och få lite frisk luft även om vädret var som det var.


En av finknivarna åkte fram när råbiff skulle hackas upp på tallriken

Annars var Tryffel lite av temat, svart och vit

En favorit i repris från förra helgen, men nu även med tryffel på. Magiskt!

Hummer

Hummer med tryffel på. Den blev inte mitt i prick, tror jag smörstekte hummern lite hårt eller den inte var helt färsk och fin hummern. Får jobba på den.

Råbiff Aisan style, hitta detta recept vi följde. Väldigt gott

Pang espressso

Vaniljglass med Hjortron

Söndags frulle med touch av den överblivna tryffeln, som fått ligga med äggen och dragit över natten. Vilket ger en skön smak på dom av tryffeln.

Så avocadomackor med scramble och tryffel. Perfekt uppladdning för tennis;)