Sista förberedelserna

Det svänger lite i vädret och även åkning. Igår, första dagen efter vilan så hade vi lite bittert väder med lätt regn i luften, ganska stökigt underlag som ändå höll ihop rätt ok med massa salt på. Förhållandena var dock helt annorlunda mot det jag lämnade och åkte innan helgen. Så det blev ett riktigt kämparpass, mer vilja än… ja det man skulle vilja se. Så när man istället tänkte börja kliva på så gick det åt motsatt håll. Så lite tungt mentalt och funderingar, hur ska vi lösa detta.

Sedan idag, hade vi helt andra förutsättningar och helt annat svar i snön. Kallt, sol och hårt. Då helt plötsligt hade jag hoppat rätt många steg åt rätt håll, bra fart och rörelse. Helt plötsligt var man med och betydligt skönare läge. Så kunde lämna med skönare känsla mentalt och bättre kvitto. Körde med några av Italienarna Gross, Mölgg, där vi låg jämt i tid. Lite skönt, jag tycker dom sett rätt heta under veckan och sett rappa ut i åkningen. Men träning är träning, vi får vänta till Söndag-

Nu kör vi en dag till med träning här innan vi drar vidare mot Levi imorgon. 4 dagar till race nu, spännande!