Kan man få en ny chans?

Måndag morgon med känslan att helgen inte riktigt blev vad man hoppats på… Kan man få en ny chans eller?? Nej just ja, det är inte så det funkar. Man får vänta typ 3 veckor, innan du får en chans igen. Så är bara sitta lugn i båten och vänta på nästa tur.

Skoja om det igår, att slalom är så jäkla hårt ibland. Man tränar 6-7mån, gör ett misstag och du är borta. Tänk om man i premiären på hockeysäsongen missar första slagskottet, varpå coachen skriker, ut med honom. Sedan är det bara lämna matchen… Inte få den där chansen att jobba sig in i matchen och kriga igång det hela.

Jaja, gårdagen blev inte vad jag hoppats på när jag körde ur efter 20 sekunder. Känslan var sjukt skum. Jag tycker jag låg ganska rätt, men tappa tryck över knölen och helt plötsligt missa jag bara käppen. En av mina minst spektakulära uråkningar. Nästan som jag skämdes när jag stod där bredvid banan, ”va fan hände”, ”missa jag bara käppen”, ”gick jag för rakt”?? När jag sedan kolla video på det så ligger jag jäkligt bra, med går för tight så innerpjäxan går i käpproten och slås ut i sidled och studsar ut mot ytterknät, varpå yttern tappar tryck. Så dom 10 cm jag tappar tryck gör att jag missar käppen.

Det roliga är hur huvudet fungerar efteråt. Jag blev inte särskilt sur, skratta mest åt det, jag känner jag gör ett misstag, det skiter sig men det är för simpel grej för att bli sur över. Jag känner mig ganska lugn och fokuserad på nästa race. Intalar mig själv, du åker bra, fortsätt så här så kommer du få betalt för jobbet om någon vecka istället. Jag spiller ingen onödig energi på det jag inte kan påverka. Det går några timmar och det rör mig inte í ryggen särskilt mkt… Sedan helt plötsligt när man ska somna in på flyget ner mot Sthlm så dyker djävulen på nästa axel upp från ingenstans, den med mer negativt fokus och frågar, ”men hörru matte, tänk om du kör ur nästa race också eller inte presterar, då har du satt dig i en onödigt dålig sitts”?? Varpå jag ryker till och mer, va fan dyker du upp ifrån, låt mig va. Det där hjälper ju inte. Nu håller vi lugn och fokus… Sedan somnar jag in och vaknar upp nere i Sthlm.

Nu är det en vecka med lite lugn och återhämtning, innan vi går på snö igen.

Det jag har från igår är denna bild. En glödande het morgon på racedag på väg upp mot besikningen.

Idag, kaffe och en lugnare morgon.

Det bästa är nog denna. Kom ner vid 22.30 tiden igår, rulla in väskorna och kände mig lite havltoprr i halsen, den där känslan när man. Kommer jag vakna sjuk imorgon?? Så i brist på en bra wiskey så hitta jag denna. Är det en rom ? Vilket fall jag drog upp en rågad 6a och kurgla svaljet med, innan jag svalde och sedan typ höll på att spy av smaken. Haha, vakna dock upp med en bättre känsla och kanske kan klara mig. Frågan är om jag ska fortsätta dricka mig igenom måndagen med romen eller hitta bättre substitut, i from av rödbetsjuice eller ingefära.