Pop Your Airbag

Vakna just upp nere i Engelberg, med ett sprillans kök, men inte en pryl upppackad eller möjlighet till frukost. Hjälp jag är hungrig;) Tillbaka till köket senare och min hunger.

Jag stannade till i Stockholm för att tillsammans med stiftelsen MM Rapaport Hargin köra vårt Pop Your Airbag event som vi startade ifjol och nu i tisdags körde för andra gången. Kändes som det blev lika lyckat i år, sjukt mycket folk som kom förbi för att testa sina prylar, spana på ny eller bara hänga. Sjukt kul! Jag tror vi hade två st ryggsäckar som inte fungerade, bara att hitta dess betyder ju väldigt mkt, men annars att ge chansen till alla andra att bara få känna på och lära sig betyder lika mycket.

Stort tack till Alpingaraget och alla leverantörer på plats som gör det möjligt.

Igår lämnade jag Stockholm, hade lite stress i packningen när jag kom på att jag kanske inte kommer dit fram till typ mars/april. Att få ner det i två väskor typ. Såg även en viss stress på Lovisa när hon insåg samma sak, och då inte angående mina väskor utan mer när vi ska ses. Haha, men vi har en bra plan där och kommer hinna ses. Hon kommer till helgen för skidpremiär kanske.

Nu ska jag köra en dag med att packa upp prylar i lägenheten, kanske bränna till Ikea och sedan hitta rätt på alla skidprylar så jag kan göra premiär här också.

Två rätt så fullpackade väskor.

Mot Zurich

Och vidare mot Engelberg

Middag nere i Stans, Kebebvagnen. Den är sjukt bra, men man känner sig sjukt proffsig att först igår trycka pizza slices på alpingaraget för att få i sig någon mat och igår en kebeb. Men äsch ibland måste man få fuska lite.