Zinal

Är i Zinal för tillfället och har vårt pre camp och upptakt inför nästa helgs race i Val d’Isère. Kom hit i Onsdags och har sedan dess bränt av tre grymma dagar med träning. Två dagar först tillsammans med Schweizarna och ett pass bara jag och Andre. Med Schweizarna innebär egentligen Daniel Yule och Zenhäusern, så ganska lite gäng samlat. Grym träning och fina pass. Där jag är nöjd med hur jag presterat, kurvan går åt rätt håll.

Är första gången jag är i Zinal, så som vanligt kul när man kan bocka av ett nytt ställe, då vid det här laget varit på dom flesta ställena. Är en liten by med en gondol och litet system högre upp. Men det ser ut att finnas bra potential där uppe, ganska mycket fina ytor, så skulle gärna komma tillbaka och köra friåkning här.

Schweizarna har annars Zinal som ett av sina träingsställen denna period, då dom alltid öppnar upp rätt tidigt, så senaste veckorna har det bara varit öppet för dom och träning.

Nedan kommer ett gäng med bilder från senaste dagarna.