Klar och på väg mot Val-d’Isère

Efter över en dryg vecka i Zinal ligger jag nu på hotellet i Val-d’Isère, drog över efter träningen igår. Så snart redo att slå på tv:n och spana in dagens GS race. Känslan att göra det med en koppkaffe, den är fasen bra, Val-d’Isère är ju också en väldigt intressant backe och oftast rolig GS att kolla.

Veckan som varit i Zinal tycker jag varit lärorik och väldigt nyttig träning, två bra block med rätt mycket åkning. Där jag succesivt åker bättre och bättre, börjat hitta en set up jag känner mig tryggare med och nu ska försöka köra in mig ordentligt på. Farten finns där, så känner mig redo för race igen… Det som dock är helgen snackis är snön, det kommer en ganska skaplig fron med snö in över alperna, vilket är positivt då vi vill ha snö och vinter, men det kommer även innebära ett tufft race på söndag. Ifjol hade vi ju race i ett av dom sjukaste snöfallen, vilket jag trodde skulle vara svårt att slå, men nu kan det alltså vara dag. Från början var väl prognosen typ 80-100 cm på Söndag, nu är det betydligt mindre… Jag hatar egentligen när jag inte ser något, då jag är lite hård i min åkning och ofta blir straffad då när jag inte ser helt 100. Jag blev dock 9a här ifjol i dessa förhållanden, vilket stärkte mitt självförtroende då. Så får ta med det.

Vilket fall kul att tävla igen