Inställt Race

Vilken tråkig dag det blev, eller snarare, tråkigt att dagens race blev inställt. Man tränar ju liksom rätt hårt/mycket och lever ju för dom få race vi har, så ett bort är ju inte det roligaste. Så bara hålla tummarna dom sätter in den i kalendern längre fram och inte stryker den.

Jag har inte så mycket att säga om beslutet, vädret var dåligt, sedan tror jag det nog gått och köra. Fan det är slalom. Jag vet ju dock att jag inte är som bäst i dålig sikt, så för min del kanske bra. Dock hade jag bestämt sedan någon dag tillbaka, att försöka fokusera på rätt sak och skita i vädret, jag visste det skulle bli tufft, så gällde mer att bara göra sig redo så mkt det gick mentalt.  Alltså inte släppa in tanken, undra in det blir något. Jag tyckte jag vakna med helt rätt inställning och även i backen, att fokus hela tiden låg på start och vad jag skulle göra. Man hörde ju redan på inåkning och besiktning hur en hel del åkare klagade och försökte få det inställt, jag visste dock att det fick jag inte släppa in det, för då skulle jag bli 10 på bollen om det väl blev… Det jag vill säga, jag var redo, men sedan var det bara släppa garden och åka ner och dra hem när dom väl ställde in. 

Så bilen mot Geneve, släppte av några av gubbarna och sedan hem till Engelberg där jag trotts rätt seg, släpa mig iväg till gymmet och tryckte ur benen lite, sedan hem och packa upp lite paket jag fått medan jag var borta. Lite spännande ändå.

Nu blir det hemma någon dag, sedan på torsdag drar jag iväg igen och förbereder inför Madonna di Campiglio som är om mindre än två veckor. Mera träning alltså;)

Annars väldigt imponerande och kul med Matts pall i Lördags, så sjukt stabil och bra åkning. Bra för laget med en till pall, det rullar på åt rätt håll.