Yes, det blev magiskt!

Just packat ihop prylarna och ska snart kasta in det i bilen och rulla österut mot Innsbruck och sen söder ner mot Italien och Phelders. En sak som gnager lite på mig, det är minus 13 ute, super nice, bara det att jag har ett flak Nocco i bilen där ner som jag glömt bort. 50/50 att någon är sprängd, hmm intressant att se.

Efter en lugn Måndag så har jag fått två väldigt fina, roliga men även produktiva dagar här hemma. Har varit ute och bränt puder och när ljuset tittat in under eftermiddagen så har jag fotat med Oskar. Det har varit riktigt fina fotoförhållanden då det just är så kallt och självklart även fina åkförhålladen. Men spana min Instagram eller Oskar Enanders, så ser ni någon actionbild från senaste dagarna. 

Jag älskar verkligen när jag får dessa dagar mellan race och träning, kommer hem och får denna åkning, helt magiskt. 

Nu packar jag för en längre turne, Phelders, race Saalbach, Race Madoonna, Jul i Åre, kanske Parra Oslo, sedan Race Zagreb, Race Adelboden och hem och tvätta 14 Januari. Man vill ha med på tok för mkt saker, hjälp alltså.

Race Saalbach!!! JA igår fick jag veta att Val disere är flyttat dit så nästa torsdag kör vi slalom där. Hur nice!!!