Pfelders

Då var man på´t igen. Klar man första dagen av träning i Pfelders, där vi för stunden är litet mindre gäng. Jag, Krille och Gustav. Matts och Rönngren har dragit till Alta Badia med halva tränarstaben då det är race där Söndag. Andre kommer ner  imorgon. Så lite splittrat gäng. Men däremot bra förutsättningar här. Pfelders är ju en sjukt liten by längst upp i en dal på Italienska sidan strax bakom Sölden, bara ett jättemassiv mellan. Vilket fall, denna lilla by som typ består av ett 40 tal hus och ett lyxhotell, ja här finns ett mindre men väldigt fint modernt skidområde där dom alltid erbjuder bra träning och är öppna för att ta emot oss och andra lag. Så vi bor typ 100 m från liften, så sjukt smidigt.

Det är dock lite högre höjd, så har tendens att alltid vara torr och aggressiv snö, vilket man fick känna på idag. Fick kriga lite för att komma in i det igen. Mycket fight får sammanfatta dagen, men det är bra så man vaknar till igen.