Jag är tillbaka, på bloggen!!

Svårt att veta vart jag ska börja riktigt, men jag tänkte helt enkelt dra igång bloggen igen. Jag har saknat skrivandet och framför allt någonstans att göra av alla bilder. Instagram känns så opersonligt och jag skulle gärna dela alla kommande äventyr här med er, ja ni som är kvar eller hittar tillbaka i alla fall. Så nu är det dags igen känns det som. Jag har väntat lite på ”rätt” tillfälle, men känt att jag skjutit på beslutet längre och längre fram, för att jag just inte hittat rätt tillfälle. Så nu tänkte jag mer bara kasta er rakt in i vardagen, men ska försöka uppdatera er lite bättre närmsta tiden vad som händer, hur sommaren varit, vad som är på gång och vilken kamera det är som gäller just nu så mycket mer.

Jag hade hoppats denna nystart skulle ske i samband med en ny uppdaterad hemsida, med en fräsch uppdaterad design, så bara den i sig skulle innebära att det kändes som ett lyft och det verkligen händer saker… Men den får vänta någon vecka till och komma som steg 2 i nystarten. Jag har haft lite tvångstankar så arbetet har gått långsammare än tänkt. Så kan det vara ibland.

Vilket fall, jag skulle kasta er rakt in i vardagen. Så just nu sitter jag och äter en Söndagsmiddag nere i Engelberg, ensam, var precis och lämnade Lovisa på tåget för att hon skulle flyga upp mot Stockholm. Vi flög ner i Fredags och har har spenderat helgen tillsammans här nere, relativt lugn mätt med Engelberg mått. En nätt på 2-3h hike i bergen både igår och idag. Följt av en bättre lunch, med lite så där 1kg för mkt ost, mest för att känna man njuter lite extra av helgen. Vilket fall supermysigt!

Nu sitter jag planerar veckan som kommer, försöker städa av mailkorgen för jag vet det inte kommer finnas så mycket ledig tid närmsta dagarna, och i denna veva fick jag feeling att dra igång detta. Men nu är det gjort, brukar bara vara bättre att göra så.

Men lovar som sagt försöka uppdatera er lite bättre närmsta tiden, vad som händer för mig, till en första anblick kommer det mesta se rätt så likt ut som när ni var inne senast. Har haft som avsikt att inte ändra allt för mycket, utan spara dom bitar som jag gillar:)

Här kommer bilder från helgen!