På väg mot Crans Montana

Måndag morgon, tåget går runt 12-13 tiden, ska bort mot Crans Montana i veckan och spela golf och cykla. Har alltid haft en liten dröm att spela banan i Crans Montana, är ju en Europa Tour bana, så nu ska det bli kul att få komma dit i kombination med cykling. Spanade dock in väderprognosen för veckan, den såg tyvärr inte ut vad man skulle hoppats på. Golfbanan ligger ju med bästa utsikten uppe i bergen, så man vill ju ha sol när man spelar för att kunna suga in vyerna… Men det hinner nog ändra sig hoppas jag.

Första bilden är från Imorse, där ni ser molnen ligga tätt över bergen. Sedan inspirationsbilder hur veckan kommer kunna se ut. Från förra veckan när vi cykla och spela golf här i Engelberg.

Nu måste jag packa så jag får med mig allt! Och be till golfgudarna att svingen hittat tillbaka. Spelade en runda i Stockholm i veckan, vilket nog var säsongens sämsta. Så har gärna lite bättre form i dagarna….