Första resan

Resan mot Crans Montana igår gick smidigt och fint, körde tåget ner i dalen bara och blev upplockad av Anton och Tim som kom från Zurich med hyrbil. Så är på resan i veckan med just Anton och Tim, fotograf och filmare, spana länken och deras instgram. Hade tänkt haft en bild redo från gårdagen med bättre presentation, men det lyckades jag inte med. Vilket fall, vi ska jobba ihop i vinter, tillsammans skapa ett foto och filmprojekt där det kommer komma ut massa härligt material ifrån resorna som kommer. Nu är vi iväg på första resan tillsammans och skapar lite härligt content i Schweiziska bergen när det inte är snö.

Dags att dra på sig hikekläderna och ut och se lite av området. By the way, första vi gjorde när vi kom igår, var att spana in golfbanan. Så sjukt fin, när den låg i perfekt kvällsljus, med bergen i backdrop, ville ju bara ut direkt och lira. Idag ser vädret lite sämre ut, men ska inte klaga för det.