E Bike tur

Dags att sova, om det inte vore för elmotorn så hade jag nog varit helt paj för tillfället, nu är jag mer bara jäkligt trött: Så dags att släcka snart. Vi har ute och cykla runt i bergen ovanför Crans Montana idag. Hade en guide, Oliver som visa oss så mycket vi hann med, och självklart en grym lunch också. Vi hade Ebike, vilket är en riktigt vattendelare, men jag är helt såld på dom. Särskilt här nere i bergen, det öppnar upp så mkt mer terräng. Som idag, delar där vi cyklade, är inte en chans på vanlig uppför. Sen blir det som idag en guidad tur att man ibland klämmer för mkt batteri och tappar lite flås bitar, men vi tugga rätt mkt fallhöjd upp och ner. I Engelberg har jag testat också, där blev resultatet jag kriga på ännu hårdare, pusha gränserna ännu mer, man är ju tävlingsmänniska. Så jag vill ju ha en starkt! Men är så dyrt också.

Dagens cykling var mestadels lugnt, trampa på stigar/grusvägar uppför och lugnare tempo nedför. Men så jäkla fint! Tror Anton och Tim som båda hade rätt feta kameraryggor, var rätt nöjda med elmotorn idag. Försökte få hjälpa dom, men är viss stolthet att kunna bära sin egen utrustning, så jag fick nöja mig med min lilla, där en nocco, vatten och kaffepengar låg, rätt lagom.)

Här är massa bilder från Anton, så foto: Anton Enerlöv